Sint Rita Trappers
Damse Smokkeltocht 2012 PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

De St Ritatrappers danken de 938 mensen die zich ingeschreven

hebben voor onze 17de Damse Smokkeltocht.

Hier vind je 48 foto's van deze dag

Hier vind je een filmpje van de tocht opgenomen door "Lagostientje" van de Breydelzonen uit Assebroek

 
Foto's toertocht 2012 PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

Foto's van het parcours van onze 17de Damse Smokkeltocht vind je HIER

 
Koers op rollen WAARDAMME PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

St. Ritatrappers laten zich opmerken in WAARDAMME

Koers op rollen

We komen ginder toe zonder al te veel verwachtingen, Tommy en Kenny hadden s'namiddags al 90 minuten gevoetbald bij de moerdammers en waren al tette! Nadat we ons hebben om gekleed werden we naar voor geroepen om onze nummers te gaan halen, daaruit bleek dat Tommy en Kenny een team vormden en Gilian en Ward ook! We kregen toen ook en blaadje met daarop uitleg over wat er ging gebeuren! Er waren drie rondes: Sprint, Afvalling en Ploegkoers!
De Sprint
Tommy en Kenny moesten eerst aan de bak, we moesten elk 1 ronde afleggen van 400m! We moesten dat doen tegen 3 andere teams, en wij werden tweede van de vier, waardoor we 6 punten verzamelden voor het team!
Ward en Gilian moesten natuurlijk ook tegen 3 andere teams rijden! Zij werden 1ste, waardoor ze 8 punten verzamelden voor ons team!
Conclusie we haalden 14 punten op en stonden daarmee gedeeld eerste met 5 teams!
De Afvalling
Tommy en Kenny moesten weer eerst aan de bak, Nu moesten we samen 1 ronde van 300m afleggen (best elk een halve ronde) en dan viel het laatste team die over de meet was af! De eerste ronde kwamen we als eerste over de meet dus gingen we door, direct (5sec rust) was er weer een volgende vliegende start toen werden we weer eerste, dus moesten we de finale van de afvalling rijden tegen wim gaudesaboos, jammer genoeg hebben we het niet gehaald daardoor hadden wij weer 6 punten verzameld voor het team!
Ward en Gilian, sterk als ze waren kwamen telkens als eerste over de lijn, waardoor ze weer 8 punten verzamelden voor het team!
Conclusie we haalden weer 14 punten op!
Ploegkoers
Nu moesten we alle 4 op het poduim en samen moesten we 4 ronden afleggen van 300m! We hadden afgesproken om elk een halve ronde te rijden en dan nam de andere over, we moesten dus zo snel mogelijk de 4 ronden afleggen, de andere teams deden dat ook, dan keken ze wie het snelst was! Deze ronde was voor dubbele punten, de eerste 32, tweede 30, derde 28, enz!
Conclusie we werden derde in de ploegkoers waardoor we 28 punten verdienden!
Eindconclusie
We verzamelden samen 56 punten waardoor we op de tweede plaats eindigden! De eerste vier plaatsen gaven recht op een ticket om mee te strijden voor de eindoverwinning!!! 
Finale
Voor de finale is er veel overlegd geweest over wie de finale ging rijden, Tommy zei direct om hem niet te rijden want hij had last van opspelende krampen rond de heupstreek, Ward kon niet anders dan de finale rijden want hij was echt superieur, toen bleven Gilian en Kenny nog over, na een tussenkomst van Wim Gaudesaboos was de keuze op Ward en Kenny gevallen!
Opeens was de tijd aangebroken en werden de finale ploegen op het poduim gevraagd, we zetten ons klaar en beginnen een beetje los te rijden, de speaker van de avond laat de sfeer naar de top gaan en opeens gaat de bel:
We zijn vertrokken voor 3 ronden van 400 meter we hadden weer beslist van elk een halve ronde te rijden, na 1 ronde stonden we op de 4de plaats en twee lichtjes achter, naar het einde van de tweede ronde toe kwamen we terug dichter bij de anderen, in de laatste ronde deden we er nog een beetje vanaf zodat de supporters ook niet wisten wie er nu eigenlijk had gewonnen want we gingen met 3 teams kwasie gelijk over de finish, ward had het gevoel dat we hadden gewonnen en stak promt zijn handen in de lucht, kenny durfde nog niet meegaan in de vreugde, tot de speaker zei dat team 1 de Sint-Ritatrappers hadden gewonnen toen barste er natuurlijk een feestje los bij ons en kon het niet op héé!!! 
Proficiat Kenny, Tommy, Ward en Gilian met jullie prestatie
 

 
De Kampioenen 2011 PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

Het wegseizoen is te einde

De tijdrit is gereden

De Uitslag is gekend

De KAPIOENEN 2011 zijn

Bij de A-ploeg

Algemeen   KENNY MAENHOUTSmile (ook tijdrit winnaar)

Zondag       EDDY RAEMANSmile

Woensdag   TOMMY MAENHOUTSmile

Pechvogel 2011 die samen met 3 bovenstaande clubleden gestreden heeft voor de beheerde titels is GEERT VLAMINCKFrownWink

 

Bij de B-ploeg

Algemeen HERMINE HAECKSmile (voor de 3de maal op rij)

Zondag     MARCEL VAN SEVERENSmile

Woensdag  FERRY STEVENSSmile

 

De uitslag van de tijdrit vind je hier

 
«StartVorige12345VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
20