Kalender

Mountainbike
Beverhoutsveldtoertocht
21.10.2017 08.00
Sportcomplex De Valkaert Oostkamp
Sint Rita Trappers
Kampioenenviering 2017 PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

Kampioenenviering 2017

WTC Sint-Ritatrappers

 

Beste St.-Ritatrappers,

 

Het fietsseizoen 2017 zit er bijna op. Op zondag 1 oktober staat de beslissende tijdrit voor het kampioenschap nog op het programma.

De verdiende kampioenen zullen gehuldigd worden op de kampioenenviering van zaterdag 21 oktober.

 

Het bestuur nodigt u en uw familie graag uit voor deze avond met op het programma een lekkere maaltijd, bekendmaking van de kampioenen, groepsfoto voor de krant, gratis tombola (aanwezige clubleden maken kans op een gratis lidmaatschap voor 2018) en dansfeest met Disco Jusco. Heel de avond is de drank inbegrepen in de prijs.

 

Het team van de Vrede stelde volgende menu voor ons samen:

 

Aperitief met hapjes

Zeebrugse vissoep

Kalkoenhaasje in roomsaus met appel, veenbessen en witloof

Biscuitgebak

 

 

Op 21 oktober bent u om 19.30u van harte welkom in Zaal Carina II.

Inschrijven kan (tot 15 oktober) via overschrijving op rekeningnummer BE94 1030 1969 5314 van St.-Ritatrappers vzw met vermelding van naam + het aantal inschrijvingen of bij Geert en Marina, Lieveberm 22 in Moerkerke (telefoonnummer: 050/50.11.97 of 0472/33.29.44)

 

De prijs voor de clubleden bedraagt €45.

Voor partners, familie, vrienden en sympathisanten is dit €55.

 

 

We hopen het seizoen met veel St.-Ritatrappers en familie te kunnen afsluiten!

 

Sportieve groeten,

Marc, Geert, Marina, Eddy, Kenny, Steven, Jelle en Bieke

 
22ste Damse Smokkeltocht PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

Hallo St Ritatrappers,

 

Onze 22ste Damse Smokkeltocht is bijna (er liggen nog wat pijlen en borden die moeten ontmanteld worden) achter de rug en ik kan met trots zeggen dat 2017 een topeditie was.

We hebben 873 deelnemers vanuit alle hoeken van Vlaanderen mogen inschrijven en bijna iedereen leek positief verrast over het parcours, de organisatie en de omgeving (we werden dit jaar geholpen door de weergoden)waarin gereden werd.

Merci aan deze 873 mensen om tot in Moerkerke te komen en te genieten van onze toertocht, we hopen dat jullie zich geammuseerd hebben

 

Ik wil hierbij iedereen die op één of andere manier z’n steentje heeft bijgedragen tot het welslagen van de organisatie uitdrukkelijk bedanken want zonder jullie kunnen we dit niet bolwerken.

Bedankt aan de parcoursbouwers die in dit vriesweer 4 dagen op het parcours vertoeft hebben, merci aan diegenen die ’s morgens vroeg het parcours gingen verkennen, merci aan de mensen van de bevoorrading, merci aan de mensen achter en voor de bar die zorgden voor de bediening, merci aan de mensen van de soep en de Hot dogs, merci aan de  mensen van de bonnetjesverkoop, merci aan de mensen die de inschrijving verzorgden, merci aan de mensen die een oogje in het zeil hielden op de parking, de omgeving rond de afspuitinstalatie, de douches proper hielden en snel inspeelden op de opmerking van de politie om een parking te maken op het veld aan de overzijde van de Vissersstraat. Merci aan Bieke om vlotjes m’n taak over te nemen op administratief gebied, alle gegevens zijn vlot doorgestuurd naar VWB en VBR West Vlaanderen. Merci aan de 5 mensen die ervoor zorgden dat er tegen zondagmiddag niets meer te zien was langs wegen, dijken veldwegels,… van onze toertocht. Merci aan iedereen die ik hierboven vergeten ben??

Sint Ritatrappers, jullie waren deze week een topteam. J

Vanaf nu gaan we richting begin van het fietsseizoen 2017

Vriendelijke groeten,

namens het bestuur

Geert

 
De kampioenen 2016 PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

Volgende kampioenen werden zaterdag 22 oktober 2016 gevierd tijdens de kampioenenviering

-De A-ploeg

Algemeen kampioen   Gilian Vereecke

Zondag kampioen Sander De Gruytter

Woensdag kampioen Kenny Maenhout.

-De B-ploeg

Algemeen kampioen Marcel Van Severen

Zondag kampioen Pol Lammens

Woensdag kampioen Eric Maenhout

Tijdrit kampioen werd Kenny Maenhout, hij reed de 30.6km aan een gemiddelde van 38.184 en had 38.4 km/h ingeschat

 
Clubkledij St Ritatrappers PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

De nieuwe kledij 2016/2017/2018/2019

 

 
Prijsuitreiking MTB seizoen 2015-2016 PDF Print E-mail
Geschreven door Geert Vlaminck   

Gisteravond was er de prijsuitreiking van het wintermountainbike seizoen 2015-2016 en we vielen daar serieus in de prijzen. We tekenden met drieën present, Kris Vlaminck, Christian Debeuf en Geert Vlaminck .

Kris werd gehuldigd als superlaureaat omdat hij de enige was die deze winter alle mountainbikes van VBR west Vlaanderen had gereden. Hij ontving hiervoor een gepersobaliseerde trofee.

Verder brachten we samen nog tal van leuke prijzen mee naar Moerkerke. Een fietsrollenset en een boormachine (Kris) Fietsverlichting, drinkbidon en een waardebon ter waarde van 25€ (Geert), een waarde bon van 25€, Grinta magazine en stylo's (Chris).

 
«StartVorige1234VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
20